Genomsökt datorn vid overksamhet...

...eller något liknande stod det i en ruta på bildskärmen nu. Det kan väl inte vara bloggoverksamhet som åsyftades men ändå. Viss overksamhet haver här förevarit. Nu ska vi ändra lite på det. Inte minst för att "minstingen" i Bryssel (hårt arbetande och förmodligen därför ännu mer overksam på sin egen blogg) ska kunna hålla lite koll på sin kära mor. Jag misstänker nämligen att hon är inne och kollar lite då och då...

Den senaste tidens overksamhet beror dock inte just på overksamhet, snarare rejäl verksamhet. Det är mycket även med en liten tomt och yours truly tillbringar en del tid därstädes. För det mesta försedd med en sekatör. MiML undrar oroligt om det verkligen finns något mer att klippa. Det finns det. Här skall nämligen beskäras rosor. Aktiviteten får dock anstå till dess MiML kommer hem från pågående tjänsteresa. Sysselsättningen förutsätter nämligen rätt hög stege. Det är en klätterros (om den nu har överlevt vintern vill säga) och undertecknad har med åren drabbats av tilltagande höjdskräck! Helst blundar jag om jag behöver vistas mer än 1,5 m upp i luften. Och det är svårt att hantera sekatören med stängda ögon.

Vad har i övrigt inträffat i våra liv sedan sist? Tja, IF Guif gick inte till SM-final i handboll och Djurgården förlorade densamma i ishockey! Lite deppigt för detta hushållet, men såväl Guifare som Djurgårdare kommer alltid igen. Watch out, det kommer fler säsonger.

Nu tar vi nya tag. Med såväl handboll, hockey som bloggande...

Kommentarer
Postat av: Kristin "GaGa" Georges

Ja, Djurgårdare kommer alltid igen! :)

<3 <3 Puss och kram på dig!

Kul att läsa din blogg! :)

2010-05-07 @ 21:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0