Det är mycket nu...

Renoveringen är för nu avslutad. Sammanföll dessvärre med datorhaveri, vilket innebär att det just nu inte är möjligt att presentera bildbevis.

I samma veva installerades den eftertraktade värmepumpen. Mycket uppskattad på min ära. I ungefär samma veva inträffade en av MiML:s återkommande tjänsteresor. Och vad händer? Jo, som ett brev på posten när jag kom hem från jobbet i fredags kväll hade vi bara ström i en tredjedel av huset, värmepumpen inkluderad. Det blev för yours truly att bege sig över till vänlige grannen för att låna ett verktyg för att öppna elskåpet ute på trottoaren. Där stod hon lite förbryllad en stund innan det var dags att gå tillbaka in för att konsultera senaste räkningen för att säkerställa att hon mekade med rätt elmätare/huvudsäkringar. Tillbaka till skåpet. Skruva på och testa säkringar. Efter ett par försök identifierades den sönderbrunna och ordningen återställdes. Då var temperaturen i köket 12 grader. Plus i och för sig...

Lördagen ägnades åt återställning efter genomförd renovering. Allt är kanon och förhoppningsvis kommer det bilder. 

Stor del av söndagen ägnades åt marknadsundersökning för att hitta ett nytt datoralternativ. Efter diverse turer fram och tillbaka inhandlades en ny. Avsevärt mindre än den förra. Faktum är att vi fick hela paketet i en bärkasse. Den härstädes söndriga fyller upp ett ansenligt antal kartonger. 

Vad blir konsekvenserna av denna inköpsrunda? Installation, naturligtvis. Det är ju inte precis så att man får med sig än driftklar mojäng från butiken. Puh. Och då är ännu inte allt installerat, bara det nödvändigaste. Återstår bl a skrivare och router!

Det känns nu med facit i hand inte alls konstigt att dagens besök hos Previa för hälsoprofil visade på ett osedvanligt högt blodtryck! Så till den milda grad att jag inte ens fick kliva upp på cykeln för att testa pulsen :( Inte roligt alls... Nu vankas återbesök om en vecka. Håll tummarna för att det hela var beroende av en tillfällig formsvacka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0