Rösta

Rösta

Sicket kalas...

Det har varit kalas i reservatet. Och inget dåligt sådant heller. Your truly har fyllt år. Ja, det görs ju normalt varje år, men detta tyckte MiML skulle firas. Undertecknad var till en början tämligen tveksam, men efter diverse påtryckningar fann jag för gott att finna mig i mitt öde. MiML var i denna fråga ivrigt påhejad av ett par av våra goda vänner, vilka dessutom erbjöd sin hjälp med arrangemanget. Hjälp som visade sig ovärderlig och helt omöjlig att tilläckligt tacka för. Den ena av dem visade sig dessutom vara innehavare av komplett partyutrustning för en ansenligt stor skara gäster i form av partytält, bänkar och bord och dessutom komplett uppsättning av porslin, glas med mera! Sistnämnda pärla satte ihop såväl meny som inköpslista och Yours trulys insatser blev tämligen blygsamma. 
Drygt 50 gäster utspisades och underhölls således i reservatet i lördags. Och detta utan att en enda regndroppe föll över oss. Det blev till yttermera visso en fest som varade i timmarna tolv. Det böjade kl 17.00 på lördagen och de sista gästerna lämnade reservatet strax före 05.00 på söndasmorgonen!
 
Köksgeneralen, bästa Irja, som hade total kontroll över absolut allt! Hon utspisade oss med den mest fantastiska grillbuffén, röror, sallader, tårtor med mera! Sören kokade bland annat ihop 4 liter kantarellsås! Urban var en mästare vid grillen och Johan dekorerade och gjorde en fantastisk tron till Yours truly, som i det här gänget går under namnet "grevinnan"...
   
 
Kvällens tema, meny och ett urval av mingelbilder
   
   
      
   
   
   
Det bjöds också på uppskattad underhållning. Och den stod Rasmus och Jappe för.
 
Förutom allt detta hölls fantastiskt vackra tal, tipspromenad i Anitha-kunskap och dessutom presentades Yours truly med oförskämt många onödiga presenter, framtida upplevelser, champagneflaskor med mera, med mera!

De tre som höll ut till sist :)
 
Och så här "tolkades" jubilaren av en av gästerna:


Ett stort och hjärtevarmt tack till alla som gjorde detta möjligt!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0