Ronja och Birk, släng er i väggen! Nu hoppar Ann Berglund!

Ann Berglund har gått med i moderaterna. Den utfrusna vänsterpolitikern blev partimedlem i helgen. - Moderaterna passar mig eftersom det är ett parti där det är högt i tak, säger Ann Berglund, allt enligt Eskilstuna-Kuriren. Ett hopp som med råge överträffar Ronja Röverdotters och Birk Borkasons hopp över helvetesgapet. Visst kan man stundom ha sympatier som omfattar även politiska motståndare.  Yours truly har t ex en gång faktiskt kryssat en socialdemokrat i kommunalvalet, och det skäms jag inte för. Han hade förtjänat det och det tycker nog de flesta utom Alex Voronov. Kan eventuellt till och med tänka mig att göra det igen, beroende på hur partikamraterna sköter sig, så det så. Men ett/de hopp som Ann Berglund gjort tyder mera på att hennes främsta drivkraft är att få en position som ger ett bra arvode. Prostitution är ett annat ord som dyker upp på min näthinna.

Kommentarer
Postat av: PeO Wågström

Hej Anitha !



Kloka ord du skrivit, skönt att just du skriver alla de saker du skriver... skrev jag det skulle det ju kunna viftas bort som en partsinlaga.



Respekt !

2008-10-09 @ 21:13:24
URL: http://peowagstrom.wordpress.com
Postat av: Anitha

Tack du, Peo,partiinlaga kanske :) Eller var det möjligen du som skickade ut henne i kylan efter resan till Francos förlovade land?

2008-10-10 @ 09:56:38
URL: http://anithas.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie Wågström

Hej Anitha!

Kul att du är igång på politikerarenan också, visst är det kul?



Trevlig helg

Ann-Sofie som håller i hatten nu kan jag lova

2008-10-10 @ 18:30:13
URL: http://annsofiewagstrom.wordpress.com
Postat av: Anitha

Trevlig helg på dig också. Kul? Jag vet faktiskt inte. Det var ju bättre förr :)

2008-10-10 @ 19:35:19
URL: http://anithas.blogg.se/
Postat av: PeO

Hej igen.



Jag var på förtroenderåd på lördagen, i Hälleforsnäs, och livade upp kommunstyrelsens ordförande bland andra med din blogg.



Det är lite roligt att du länkar till just den Voronovtexten, jag vill minnas att jag skrev en väldigt lång kommentar till den.

2008-10-12 @ 17:13:09
URL: http://peowagstrom.wordpress.com
Postat av: Anitha

Whoops, va 17! Jag trodde det var bara du och jag här!? Nej då, håll tillgodo, jag bjuder gärna. Det blir nog inte precis någon kioskvältare i Stadshuset.

2008-10-12 @ 17:53:54
URL: http://anithas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0