Hälsoresan 2...

Helgens utflykt till dottern i Bryssel artade sig till rena hälsoresan. Till bostaden som den unga damen förfogar över hör ett fashionabelt gym med tillhörande bastuanläggning. Efter att ha tillbringat en natt i en inte helt bekväm bäddsoffa, blev yours truly upptvingad av dottern för att köra ett pass på gymmet! Därefter serverades frukost. Eftersom dottern för tillfället följer en low carb-diet blev det för oss att göra detsamma. Inte alls fel! 

Vi turistade sedan hela dagen och gjorde bl a ett besök på Mini-Europe, ett miniatyr-Europa, där alla EU-länder finns representerade med olika kända byggnader. Sverige symboliseras för övrigt med en miniatyr av Stockholms Stadshus, en byggnad som vi fick lära oss en hel del intressanta saker om. Lördagskvällen firades MiML:s födelsedag på restaurang, Belga Queen, där vi avnjöt den mest otroliga skaldjursplatå jag någonsin skådat. Till på köpet bjöds det på annorlunda och och spännande toalettbesök, vilket beskrivs och illustreras bäst av dottern! Imorse varierades träningen med en rask promenad till slottsparken där det power-walkades och joggades. Denna övning följdes av bastubad. Styrkta till kropp och själ promenerades det sedan till en annan park där det intogs en fantastisk brunch.

Nu är vi återkomna i hemmet efter en supertrevlig helg, tack Sofia. Det enda jag nu saknar är min eltandborste som blev kvar i Bryssel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0