Mordförsök och grov våldtäkt på hela Eskilstuna!

Vi var många som vaknade igår morse till den hemska nyheten som rapporterade att ett av Eskilstunas flaggskepp, det anrika Stattshotellet, som precis planerade sitt 70-årsjubileum, stod i brand! Under dagen stod det klart för alla att det som först verkade som en ond dröm, faktiskt var verklighet. Med tiden har det klarlagts att det inte är någon olyckshändelse eller annan tillfällighet som förorsakat detta. För alla står det numera helt klart att någon eller några med vett och vilja faktiskt har förorsakat detta. Någon eller några illvilliga och fullständigt hänsynslösa individer har medvetet faktiskt i ord och mening verkligen tänt på.  Det hela hade kunnat sluta i en total förödelse och katatstrof långt bortom vad som för det flesta av oss är greppbart. Tack vare rådigt ingripande från en nattportier och en hovmästare spilldes tack och lov inga människoliv!  Vilka hjältar!

I skrivande stund har en person gripits och vi är många som hoppas att det är rätt person och att rättvisan nu får ha sin gång! Allas våra tankar går till personalen på Statt och de hotellgäster som förmodligen upplevt sin värsta mardrömsnatt!
Det som hänt är inte bara ett grovt övergrepp på oskyldiga människor, det är våldtäkt på hela Eskilstuna. Nu måste vi samla ihop oss och bekämpa allt vad detta står för!

Kommentarer
Postat av: pia

hej

hittade hit av en slump =) trevlig blogg du har...bra inlägg om branden, håller verkligen med dig...de är dags att ta upp kampen mot våldet.

kram pia

2009-02-26 @ 23:22:34
URL: http://pwahlberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0