Hur många knäppa tv-program finns det...

Mathållningen i detta hushåll är lite speciell de tider då MiML är på tjänsteresa. Oftast intas någon form av äggrätt med enhandsfattning framför tv:n. Ibland kokta ibland stekta eller rörda. Ikväll blev det rörda. Plus lite festvarning, bacon! Hur som så zappade jag lite flegmatiskt runt bland kanalerna och hamnade på ett heelt häpnadsväckande program, Biggest loser, kanal 5! Många utröstningsprogram har jag sett, men detta toppade nog bottenlistan. Här bantas det i grupp och den som inte går ner tillräckligt mycket riskerar att bli utröstad. Och personerna som deltar i programmet behöver verkligen gå ner i vikt. Hur lågt kan människor egentligen sänka sig för att vara med i tv? En stackars deltagare hade kämpat så till den milda grad, men ändå inte lyckats med mer än ett knappt kilo på en vecka (??) och tårarna rann nerför hennes kinder när hon såg resultatet!
Yours trulys egna försök att tappa ett och annat kilo framstår som en piss i havet och i stort sett helt onödiga dessutom! Konsumentupplysning: Detta program behöver ingen se!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag maste bara säga att det där prgogrammet handlar om bandet till familj och vänner. Och om du ser pa slutet sa kan man se hur mycket resultat dom far och hur mycket inspiration dom ifall dom aker ut fick. och dom behöver professionell hjälp och om det nu blir tv programm spelar det väl inte nagon roll

2010-03-11 @ 13:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0