Intressant hotellvistelse...

Yours truly is kicking and alive. Här innevarande bloggtorka till trots. Det har varit lite mycket nu i det Fribergska, med diverse tapetsering etc. Dessvärre är hushållets kamera inte riktigt med i matchen varför bilder låter vänta på sig. Men håll ut.

Hur som, yours truly har nu varit på kortare tjänsteresa. Även om den till följd av det myckna snöandet och blåsandet blev något längre än planerat. Fredagen har därför till stor del tillbringats på Stockholms Central. Inte mindre än 6 timmar tog det från första planerad avgång till faktisk densamma! Och till på köpet slutade det hela med att hemresan företogs medelst buss istället för tåg.

Gårdagen tillbringades i sin helhet på Berns. Inledningen och större delen av dagen ägnades åt Benchmark Event med AktivBo, företaget som effektuerar fastighetsföretagets årliga kundenenkät. Mycket intressant att ta del av och höra hur kollegor i branschen jobbar med densamma!

Kvällen innefattade föreställning på Berns. Kvällen bjöd på Ljust & Fräscht med Fredrik Lindström (från Eskilstuna, obs!) samt Henrik Schyffert. Kan sammanfattas som två timmars hysteriskt skrattande!

Dagens stora överraskning infann sig vid sänggåendet, dvs den första tidpunkt då yours truly hade riktigt tid att utforsk rummet ordentligt.

Det bokade hotellrummet var beläget nästgårds, dvs Berns Hotell. Yours truly hade av någon outgrundlig anledning lyckats boka det sista lediga rummet, vilket förutspåddes vara väldigt "tiny". Så litet var det dock inte. Helt normalt enkelrum faktist. Överraskningarna däremot var stora. Höll så när på att tappa hakan när jag noterade "utrustningen" som tillhandahölls.Här fanns svarta strumpyxor med söm (två varianter), massagestav, en bok med erotiska noveller samt ett par handklovar!

Med tillhörande prislista!?Yours truly checkade emellertid ut utan att ha testat the Personal Shopper etc...

Detta känns inte helt up to date!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0