Länge sedan!

Väl medveten om att det var väldigt länge sedan jag uppdaterade härstädes lyckades jag nu logga in mig. Det var närapå att jag glömt mina inloggningsuppgifter, men när jag väl fick upp startsidan var det som att cykla. Att det var så länge sedan som en dryg månad var dock lite överraskande. Lika överraskad blev jag när jag tittade på besöksstatistiken och upptäckte att såå många av er där ute ändå varit här på besök. Jag är grymt imponerad av uthålligheten och skall försöka gottgöra efter bästa förmåga. Det finns förklaringar till min frånvaro. Flera stycken faktiskt. En stavas a r b e t e. Roligt sådant förvisso, men det händer en del på fastighetsföretaget som stundtals kräver min totala uppmärksamhet. Inte precis att jag är oumbärlig, men i alla fall. En annan förklaring är faktiskt hushållets nya dator, tangentbordet och jag kommer inte alls överens. Yours truly, som i botten har en gedigen sekreterarutbildning, är van vid rejäla tangentbord. Sådana där man med korrekt fingersättning kan komma upp i oanade hastigheter, helt utan felstavningar. Detta nya sådana är helt platt och totalt intetsägande. Dessutom verkar det som om den jäkla pekaren lever sitt eget liv. Helt plötsligt kommer jag på mig själv med att skriva mitt i föregående stycke!?

En tredje förklaring till bloggpassiviteten är den sistlidna helgens begivenheter, Eskilsgalan. I vars kommitté jag har förmånen att ingå. Det kräver sin kvinna. Och man. I kommittén är naturligtvis bägge könen representerade. Årets gala blev, naturligtvis (?) bättre än någon av de tidigare. Men det är en hel del jobb bakom kulisserna. Och snart kommer det nya bilder på hemsidan, vilka säkerligen kan bekräfta mitt påstående.  

Det har naturligtvis hänt en hel del under sistlidna månad som är värt att kommentera. Såväl ont som gott. Och en del skumma saker också. Ett av de skummaste och mest ofattbara måste väl vara detta.

Mycket positivt är naturligtvis de krav på demokrati som modiga människor driver i förtryckarregimer som t ex Egypten och Libyen. Må mannen/galningen med ett namn som kan stavas på oräkneliga sätt snart få ge vika och må så lite blod som möjligt spillas innan dess!

Den pågående naturkatastrofen i Japan är naturligtvis den senaste tidens mest fruktansvärda händelse. Och konsekvenserna ännu inte möjliga att överblicka. Det som händer är bara fruktansvärt!

Vad vi närmast har att oroa oss för är, enligt domedagsprofeterna, morgondagen. Den 19 mars passerar nämligen månen extremt nära jorden! Faktist bara på ett avstånd av 356 578 kilometer! Vetenskapsmännen dock, hävdar att detta möjligen bara påverkar tidvattnet. Hoppla Kerstin. Vi som normalt (?) både drabbas av sömnrubbningar och känner att hörntänderna börjar växa ut en gång i månaden gör nog bäst i att ladda med dubbla vattenflaskor vid sängbordet för att inte riskera total uttorkning imorgon natt.

Var rädda om er därute, nu ska jag dra mig tillbaka i en skön fåtölj och fundera över vilka projekt som ska dras igång i helgen. MiML drog till Nya Zeeland i morse :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0