På möhippa. Jag!?

Tidigare bloggvila har inget att göra med att livet varit händelselöst. Tvärtom! Det har hänt mycket, så pass att jag gjort diverse prioriteringar. I lördags till exempel var jag på SM i bodybuilding. Eller egentligen inte. Bara alldeles utanför tillställningen. Deltog nämligen i en möhippa. Något otippat enligt sonen som när han fick höra talas om planerna vänligt klappade moderskapet på axeln och sa "-nej men är då så ung så du får vara med på möhippa?". Nu är det ju emellertid inte jag som ska gifta mig utan en betydligt yngre och fräschare kvinna, vars bekantskapskrets Yours truly har förmånen att få tillhöra.

Anledningen till att SM i bodybuilding blev inblandat i begivenheten var att den blivande brudens svåger skulle tävla och det blivande brudparet därför skulle befinna sig i publiken. Den blivande brudgummen var invigd i planerna, men höll så när på att sabotera alltihop. Måste varit bröllopsnerverna som gav sig tillkänna. Hur som helst det hela avlöpte väl och det inplanerade överraskningsmomentet fungerade hyfsat.

Efter kidnappningen utanför Aros Congresscenter i Västerås bar det av på utflykt till den intilliggande orten Dingtuna och ett besök hos Annika och hennes Lerblomster. Ett inslag i möhippeprogrammet var nämligen att den blivande bruden skulle placeras vid en drejskiva för att dreja sig en minnesvärd skapelse. Allt emedan omkringvarande kvinnor smuttade bubbel och tjattrade. Ett par av de omkringvarande damerna kunde dock inte hålla fingrarna borta från ett par lerhögar så det blev ytterligare några skapelser, oaktat vad dessa skall kallas. Skämt åsido, de visade sig vara riktiga konstnärer alla tre! Bildbevis finnes på ovannämnda hemsida! 

Kvällen avslutades (?) med middag på restaurang. Över hövan trevligt, men om man nu ska äta därstädes så ska man inte beställa sjötunga för det kan de tyvärr inte tillaga eller så var det möjligen någon annan, mera gummiartad fisk de hade upphöjt till sjötungestatus. Sammanfattningsvis, trots avsaknaden av sjötunga, en mycket trevlig kväll.

By the way, den blivande svågern segrade i sin klass i bodybuilding-SM. Så det så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0